Stålaltaner bygges efter personlige ønsker

Hos Koldkjær Stål & Teknik A/S i Holstebro bygger vi stålaltaner, efter unikke ønsker, til alle typer kunder i Struer, Vildbjerg og hele landet. Siden 1945 har vi beskæftiget os med stålaltaner. Vi har siden da, hjulpet mange kunder med at få konstrueret og bygget altaner i stål, på særlige mål til byggeri og industri. 

Hos os producerer vi selv alt på vores egen maskinfabrik, hvilket gør os i stand til at imødekomme vores kunders høje krav og forskellige ønsker. 

Af samme grund holder vi os løbende opdateret på de nyeste krav, således at vi kan tilbyde vores kunder nogle de bedste, mest robuste og holdbare stålaltaner på markedet.

Få bygget stålaltaner til konkurrencedygtige priser

Som et kvalitetsbevidst smedefirma leverer vi altid et højt serviceniveau og er meget omhyggelige og præcise i udførelsen af vores stålaltaner. 

Vores primære kunder ligger inden for industri- og byggesektoren, hvor vi fungerer som underleverandør til et væld af firmaer, der værdsætter den høje kvalitet, vi er i stand til at levere. 

God service, kvalitet og dialog i øjenhøjde er nogle af vores vigtigste værdier, hvilke vi bestræber os på at leve op til og forbedre hver eneste dag.​ 

Hos os kan du få bygget stålaltaner efter eget ønske til en konkurrencedygtig pris. Vi har desuden kapacitet til at kunne levere i store partier, hvis dette efterspørges. Vi tilbyder også ståltrapper og trappegælender.

Få et godt tilbud på dit projekt

Står du og skal bruge stålaltaner til et byggeprojekt, er vi garant for at levere til din store tilfredshed. 

Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og krav, så vi sammen kan nå frem til den bedste løsning for dig. Vi giver et uforpligtende tilbud på stålaltaner, til en skarp pris, så du får meget værdi for pengene.

Kontakt os for at høre mere på telefon 97 42 36 33 eller e-mail mkn@koldkjaer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med gode tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Koldkjær Stål og Teknik A/S

CVR: 31268796

Niels P Thomsensvej 10, 7500 Holstebro

Kontakt info

Tlf.: 97 42 36 33

E-mail: mkn@koldkjaer.dk​​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google

Koldkjær A/S - stålarbejde til byggeri og industri