Trappegelænder designet på bestilling

Skal du bruge et helt unikt trappegelænder til et byggeprojekt, er vi hos Koldkjær Stål & Teknik A/S i Holstebro specialister i at designe trappegelænder på bestilling til alle former for firmaer i Struer, Vildbjerg og hele landet. 

Nøgleordene for vores virksomhed er god service, høj kvalitet og nærværende kundekontakt. Sådan skaber vi de bedste resultater til vores kunder. 

Siden 1945 har vi konstrueret trappegelændere til rigtig mange kvalitetsbevidste virksomheder inden for byggesektoren. 

Vi fungerer som underleverandør til industrien og er fulgt med udviklingen i forhold til forespørgsler og krav i forhold til kvalitet. Derfor er vi et godt valg, hvis du skal have bygget et helt unikt trappegelænder til dit byggeri.

Vi bygger også gangbroer i høj kvalitet

Med mange års erfaring i branchen har vores forretning naturligt nok udviklet sig, i takt med vores kunder. 

Vi bygger stadig masser af trappegelændere, men der er også kommet andre projekter til, da vi tilpasser os markedet og imødekommer vores kunders ønsker. 

Derfor bygger vi også helt unikke gangbroer til industrien, på særlige mål, så kunden kan få den konstrueret, til at passe til projektet.​ 

Vi er meget kompetente smede, der arbejder med stor faglig integritet. Derfor kan du være helt sikker på, at kvaliteten altid er i højsædet, så du får et flot slutprodukt, du bliver glad for. Vi tilbyder også ståltrapper, stålaltaner og generale stålkonstruktioner.

Få et uforpligtende tilbud på trappegelænder

Skal vi bygge et trappegelænder eller flere af slagsen til et større projekt for dig? Vi er yderst fleksible og kan omstille os til en større produktionsenhed, når dette kræves. Derfor kan vi imødekomme såvel små, som rigtig store, ordrer på forespørgsel. 

Vi kan også rådgive om de forskellige konstruktioner, da vi ved, hvad der fungerer og holder godt. 

Vi sørger naturligvis for, altid at overholde alle aftalte betingelser, samt leveringstider til en god pris. 

Kontakt os for priser på trappegelændere eller gangbroer til din virksomhed på telefon 97 42 36 33 eller e-mail mkn@koldkjaer.dk

​Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med gode tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Koldkjær Stål og Teknik A/S

CVR: 31268796

Niels P Thomsensvej 10, 7500 Holstebro

Kontakt info

Tlf.: 97 42 36 33

E-mail: mkn@koldkjaer.dk​​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google

Koldkjær A/S - stålarbejde til byggeri og industri