Ståltrappe i høj kvalitet og unikt design

Har du brug for at få bygget en helt særlig ståltrappe efter nogle specifikke mål, er vi specialister, med erfaring siden 1945, der kan hjælpe dig med dit projekt. 

Vi servicerer alle typer firmaer, inden for industri og byggeri i Struer, Vildbjerg og hele landet, hvor vi har en primær rolle, som underleverandør til forskelligartede byggeprojekter.

Vores store force ligger i unikke konstruktioner i stål, hvilket vi mestrer til perfektion. Skal du have bygget en ståltrappe, tager vi gerne en indledende snak med dig om dine behov, krav og ønsker til den endelige konstruktion. Vi er af den klare overbevisning, at god service, høj kvalitet og et nærværende kundeforhold giver de bedste resultater for begge parter.

Unik ståltrappe til en konkurrencedygtig pris

Hos Koldkjær Stål & Teknik A/S i Holstebro tilbyder vi en særdeles lukrativ og konkurrencedygtig pris på en unik ståltrappe, der produceres på forespørgsel. 

Hos os er alle ordrer velkomne, da vi både er i stand til at levere enkelte trapper i stål, samt store partier og udendørs trapper.

Vi er en fleksibel virksomhed, der kan opskalere vores produktionsapparat betragteligt, således at vi kan imødekomme store ordrer til industrien.​

Vi er ydermere et velrenommeret smedefirma, der er kompetente helt ud til fingerspidserne. Vi er alle veluddannede og har mange års egenhændig erfaring med at rådgive og bygge solide ståltrapper. 

Lad os høre om dine tanker, så vi kan hjælpe dig med at få bygget din trappe.

Professionel rådgivning og sparring

Hos Koldkjær Stål & Teknik A/S påtager vi os også den rådgivende rolle, når denne efterspørges. Grundet vores mangeårige erfaring har vi set det meste og har stor indsigt i, hvad der virker og ikke virker. Derfor kan du altid komme til os, hvis du har behov for en fagspecialist, til at give nogle gode råd med på vejen, så du får den bedste løsning. Vi tilbyder også stålaltaner, trappegælender og generale stålkonstruktioner.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder, så vi kan hjælpe dig med at realisere din plan for ny ståltrappe.

Kontakt os på telefon 97 42 36 33 eller e-mail mkn@koldkjaer.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

​Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med gode tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Koldkjær Stål og Teknik A/S

CVR: 31268796

Niels P Thomsensvej 10, 7500 Holstebro

Kontakt info

Tlf.: 97 42 36 33

E-mail: mkn@koldkjaer.dk​​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google

Koldkjær A/S - stålarbejde til byggeri og industri