Stålkonstruktioner designes efter eget ønske

Har du brug for en kompetent og professionel smed, til at designe og bygge unikke stålkonstruktioner efter eget ønske? Hos Koldkjær Stål & Teknik A/S i Holstebro har vi siden 1945, bygget helt særlige stålkonstruktioner af forskelligartet karakter, til et væld af kunder i Struer, Vildbjerg og hele landet, inden for byggeri og industri. 

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der sætter en ære i at hjælpe og servicere vores kunder, efter bedste evne. 

Vi bygger hele vores eksistensgrundlag på god service, kvalitet og et tæt forhold til vores kunder. Sådan skaber vi de klart bedste resultater, som indfrier kundernes forventninger. Skal du have designet solide og holdbare stålkonstruktioner, er vi den rette til opgaven.

Professionel underleverandør af stålkonstruktioner

Hos Koldkjær Stål & Teknik A/S fungerer vi udelukkende som underleverandør. Vi konstruerer og bygger stålkonstruktioner på forespørgsel fra entreprenører, der efterspørger nogle helt unikke stålkonstruktioner til deres byggeprojekter - både små og store.​

Der stilles hele tiden nye krav til holdbarhed, sikkerhed og ikke mindst kvalitet, når det kommer til stålkonstruktioner. Derfor følger vi kontinuerligt med udviklingen og tilpasser os markedet, så vi kan imødekomme de krav, der også stilles fra kundernes side. 

Har du et forestående projekt, hvor der skal anvendes nogle helt særlige konstruktioner i stål, er vi parate til at løfte opgaven. Vi tilbyder også ståltrapper, stålaltaner og trappegælender.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Da vi er en velrenommeret virksomhed, lever vi af glade og tilfredse kunder. To af de væsentligste faktorer er høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. 

Hos os, får du ganske enkelt hvad du beder om, til en skarp pris, og som der holder. Har du brug for en kompetent smed til at hjælpe dig i mål med et projekt, hører vi gerne fra dig.

Kontakt os for et godt tilbud på stålkonstruktioner på telefon 97 42 36 33 eller e-mail mkn@koldkjaer.dk eller hør mere om dine muligheder.

​Ønsker du at få et gratis tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig

hurtigst muligt med gode tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Koldkjær Stål og Teknik A/S

CVR: 31268796

Niels P Thomsensvej 10, 7500 Holstebro

Kontakt info

Tlf.: 97 42 36 33

E-mail: mkn@koldkjaer.dk​​

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på anmeldelser fra Google

Koldkjær A/S - stålarbejde til byggeri og industri